Отправлено: 06.11.22 23:20. Заголовок: Мій червоний борщ з ..
Мій червоний борщ з квасолею https://olivkin.com/chervonij-borshh/ домашні вважають за витвір мистецтва, готую його за рецептом містера Олівкіна. Зайдіть на сайт, там детально все описано.
Отправлено: 07.11.22 16:35. Заголовок: Важливо: бульйон з я..
Важливо: бульйон з яловичини на кісточці (мозкова кістка. У штатах її можна замінити бичачими хвостами, виходить ще краще) 3 зубочки часнику (дрібно ножем), 1 болгарський солодкий червоний перець, 1 стручок перцю пекучого цілком відварити. Багато перцю горошком. Буряк (наголос правильно на перший склад!!) згасити на 1 ст. ложці росл. олії з додаванням бульйону та половини чайної ложки оцту (щоб не загубився колір). ще багато рубаної зелені (петрушка, кінза, кріп, цибуля зелена)
Отправлено: 23.11.22 02:02. Заголовок: Ни одно блюдо не мож..
Для приготовления вкусного блюда нужны и хорошие качественные специи, от них будет зависеть вкус и аромат. Поэтому я стараюсь покупать только натуральные пряности и заказываю их в "Лавке специй" https://pepperandsalt.kz/perec-molotii/ . Люблю их перец и покупаю сразу несколько видов: белый, зеленый, черный и душистый, потом все перемалываю и добавляю в суп. Поверьте, аромат просто потрясающий!!
Все даты в формате GMT
6 час. Хитов сегодня: 470
Права: смайлы да, картинки да, шрифты да, голосования нет
аватары да, автозамена ссылок вкл, премодерация откл, правка нет